ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

   Вертикалните щори внасят качество и стил в домашната и офис среда. Вертикално изработените ивици позволяват лесното регулиране на желания поток от дневна светлина. Материята й се характеризира с богата антистатична палитра от цветове и приляга идеално на всяко интериорно пространство, придавайки му завършен вид. Вертикалната щора е предпочитан аксесоар във всеки дом и заради своите приемливи цени. Специфичното за тях е, че изцяло заместват пердетата, придават завършеност в интериора на дома и офиса и имат различна степен на пропускаемост, абсорбация и отразяване на слънчевата енергия в зависимост от функционалното предназначение, желано от клиента.
Лентите се предлагат в две ширини – 127 мм и 89 мм, като сред материите има и негорими, които са изключително удобни за рискови помещения.
                  Предлагаме следните екстри:
Декоративен корниз с плат(само за 89 мм) за система К01 и К01 Lux.
Електрозадвижване с дистаннционно управление – регулиране ъгъла на завъртане и събиране/разпъване на щората.

НОВО! Фирматa вече предлага и вертикални щори с фото-изображение. Нов вид луксозни щори. Можете да поставите фотография на различна тематика на Вашия прозорец.

                   Услуга „Подмяна на плат“:
Ако имате вертикални щори и искате да смените плата им, е необходимо само да ни позвъните. Ние ще ушием вашите нови щори срещу минимално заплащане и в най-кратки срокове.

Таблици с цени и размери: